ترکیه: اسرائیل به دنبال بی ثبات کردن دائمی منطقه است

وزیر حمل و نقل و زیرساخت ترکیه اعلام کرد که یک کشتی ترکیه‌ای را با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور دادیم.

به گزارش مشرق، به نقل از دیلی صباح، آنکارا اعلام کرد که با کسب مجوز از سوی ایران موفق به عبور یک کشتی متعلق به این کشور از تنگه هرمز شده است.

عبدالقادر اورالوغلو، وزیر حمل و نقل و زیرساخت ترکیه در این خصوص اعلام کرد: ما ۱۵ کشتی در آن منطقه داریم که در انتظار عبور هستند. یکی از کشتی ها را با اجازه ایران و به دلیل اینکه از بندر ایرانی استفاده می کرد، از تنگه عبور دادیم.

گفتنی است که به دنبال تجاوز آمریکایی-صهیونیستی به خاک ایران و تنش آفرینی های محور متجاوز در منطقه، امنیت مسیرهای حیاتی انرژی، به‌ویژه تنگه هرمز، همچنان یکی از چالش‌های اصلی جامعه بین‌المللی باقی مانده و هرگونه تشدید تنش در منطقه می‌تواند تبعات اقتصادی گسترده‌ای را به همراه داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
    4 3
    به اردوغان خائن و وزیر خارجه مستکبرش رحم نکنید، طعم ذلت را در گلویشان کنید
  • IR ۱۴:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
    2 2
    قدرت وقتی از طرف خدا باشه قشنگه... دم همه بچه های تو میدون گرم
  • احسان IR ۱۴:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
    3 1
    ۳تاموشک از مارهگیری کردن چراساده به اینا امتیاز میدین؟؟؟
  • احمد IR ۱۵:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
    5 4
    ترکیه دوست ایران نیست. همین که کشتی را آزاد کرده و عبور داده اند مطمئن باشید که از روزهای آینده در راستای منافع آمریکا موضع خواهند گرفت.
  • IR ۱۵:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
    3 2
    تا زمانی که نفت حداقل به 120 دلار نرسیده حتی یک قطره نفت بجز برای چین نباید اجازه خروج از تنگه هرمز پیدا کند. از 2 الی 3 هفته دیگر عبور وسایل حمل و نقل با اجازه ایران و پرداخت عوارضی و حتما در روز تعطیلی بازار جهانی یعنی شنبه اتفاق بیافتد تا موجب کاهش سریع قیمت نفت نشود. این اجازه به صورت محدود و قطره چکانی باید باشد تا اهرم ما تا پایان جنگ حفظ شود.
  • Roja IR ۱۵:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
    4 3
    اولاً: بیسواد! کشتی ترکی دیگه چه صیغه ایه ؟!! دوم: ترکیه صادرکننده بنزین هواپیما به اسرائیله! زمان جنگ غزه تققش دراومد !!! ما در واقع اجازه دادیم،مواد اولیه بنزین هوا به دست اسرائیل برسه؟!!
  • IR ۰۱:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
    2 1
    ایران کار خوبی کرده است ترکیه تنها کشور همسایه ایران است که از آسمان ان علیه ایران استفاده نشده است و باید برخلاف توصیه دشمنان پژاکی که دنبال اختلاف این دو کشور برای تاسیس اسرایئل دوم هستند روابط را حفظ کرد تنها گلوگاه ایران بعد از روسیه همین ترکیه است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس